Συχνές Ερωτήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Πατώντας αυτό το σύνδεσμο και πατώντας GO, εντός ελάχιστου χρόνου θα σας επιστρέψει τις ταχύτητες συνδέσεις που απολαμβάνεται στο δίκτυό μας

Μετά την υποβολή της αίτησης, εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα σας έχουμε απαντήση σχετικά με το αν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σύνδεση με το δίκτυό μας.

Επίσης μπορείτε να δειτε σε αυτό το σύνδεσμο τους χάρτες κάλυψης των περιοχών Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Απλά από αυτό το σύνδεσμο κάντε την εγγραφή σας και επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει, αμέσως θα μεταβείτε στην ανάλογη σελίδα για να πραγματοποιήσετε την αγορά σας*.

* Η υπηρεσία παρέχεται από συνεργαζόμενη εταιρία.

Φυσικά, έχουμε προβλέψει ώστε οι συνεργαζόμενες εταιρίες πληρωμών να διαθέτουν συστήματα υψηλής ασφάλειας

  • Φωτοτυπία της Αστ. Ταυτότητας και τις 2 όψεις
  • Έγγραφο που πιστοποιεί την διεύθυνση που έχετε δηλώσει, (συμβόλαιο ενοικίασης ακινήτου, λογαριασμός ΔΕΗ, λογαριασμός ΕΥΔΑΠ κλπ.)

Από την στιγμή που ο τεχνικός σας επισκεφθεί και πιστοποιήσει ότι βρίσκεστε μέσα στα όρια κάλυψης της Winet Hellas, εντός το πολύ 15 ημερών θα έχετε συνδεθεί στο δίκτυο.

Οι τρόποι που μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή ή ανανέωση είναι πολλοί, μέσω Paypal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μέσω e-banking και φυσικά μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να κλειστεί ένα ραντεβού με τον τεχνικό για να πιστοποιήσει αν καλύπτεσαι από το δίκτυο της WINET HELLAS

Load More