Συχνές Ερωτήσεις

Πατώντας αυτό το σύνδεσμο και πατώντας GO, εντός ελάχιστου χρόνου θα σας επιστρέψει τις ταχύτητες συνδέσεις που απολαμβάνεται στο δίκτυό μας

Μετά την υποβολή της αίτησης, εντός σύντομου χρονικού διαστήματος θα σας έχουμε απαντήση σχετικά με το αν μπορούμε να προχωρήσουμε σε σύνδεση με το δίκτυό μας.

Απλά από αυτό το σύνδεσμο επιλέξτε το πακέτο που σας ενδιαφέρει και αμέσως θα προστεθεί στην αίτησή σας.  Μόλις ενεργοποιήσουμε την αίτηση σύνδεσης θα σας δοθεί και ο νέος αριθμός τηλεφώνου, καθώς και τυχόν ΔΩΡΕΑΝ λεπτά ομιλίας που περιλαμβάνει το πακέτο της επιλογή σας.

Φυσικά, έχουμε προβλέψει ώστε οι συνεργαζόμενες εταιρίες πληρωμών να διαθέτουν συστήματα υψηλής ασφάλειας

  • Φωτοτυπία έγχρωμη της σπουδαστικής ταυτότητας που να είναι ευκρινής και στις 2 όψεις
  • Φωτοτυπία της Αστ. Ταυτότητας
  • Φωτοτυπία της Αστ. Ταυτότητας και τις 2 όψεις
  • Έγγραφο που πιστοποιεί την διεύθυνση που έχετε δηλώσει, (συμβόλαιο ενοικίασης ακινήτου, λογαριασμός ΔΕΗ, λογαριασμός ΕΥΔΑΠ κλπ.)

Από την στιγμή που ο τεχνικός σας επισκεφθεί και πιστοποιήση ότι βρίσκεστε μέσα στα όρια κάλυψης της Winet Hellas, εντός το πολύ 15 ημερών θα έχετε συνδεθεί στο δίκτυο.

Οι τρόποι που μπορείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή ή ανανέωση είναι πολλοί, μέσω Paypal, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μέσω e-banking και φυσικά μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, προκειμένου να κλειστεί ένα ραντεβού με τον τεχνικό για να πιστοποιήσει αν καλύπτεσαι από το δίκτυο της WINET HELLAS