Η Εταιρία

Η WINET HELLAS είναι εταιρία παροχής τηλεπικοινωνίας και internet.  Ως τηλεπικοινωνιακός πάροχος φιλοδοξεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Στόχος η αδιάλειπτη πρόσβαση στη πληροφορία και την επικοινωνία  για όλους.  Με οικονομικές προτάσεις αλλά και σταθερότητα δικτύου.  Η WINET HELLAS στέκεται δίπλα στον καταναλωτή ως αξιόπιστος πάροχος, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που συνδυάζουν την πρόσβαση στο διαδίκτυο και τις τηλεπικοινωνίες.

Με συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων της τεχνολογίας, αναπτύσσει ιδιωτικό δίκτυο ασύρματης πρόσβασης καθώς και δίκτυο οπτικών Ινών, για να βρίσκεται εκεί, όποτε τη χρειαστείτε.

Προχωρά σε στρατηγικής σημασίας συμμαχίες για να προσφέρει στους πελάτες της, ιδιώτες και εταιρίες, τη τελευταία λέξη στη τεχνολογία των τηλεπικοινωνιών.

 

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Στη WINET HELLAS, εστιάζουμε στην ικανοποίηση πελατών, συνεργατών και την εξυπηρέτηση.

Στόχος, είναι να είμαστε ο πιο αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών επικοινωνίας και ψυχαγωγίας για τους πελάτες μας. Η WINET HELLAS κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να προσφέρει εξαιρετική εμπειρία στο πελάτη.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προσφέρουμε 24ωρη τεχνική υποστήριξη και, το σημαντικότερο, τοπικά γραφεία στις περισσότερες περιοχές που καλύπτουμε, όπου οι πελάτες μας μπορούν να μιλήσουν προσωπικά με έναν εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών.

 

Φιλοσοφία & Όραμα

Στη WΙΝΕΤ HELLAS, θεωρούμε ότι η επικοινωνία είναι αγαθό πρώτης ανάγκης και έτσι πρέπει να του συμπεριφερόμαστε.  Όραμά μας είναι η ποιοτικότερη και γρήγορη πρόσβαση στις επικοινωνιακές υπηρεσίες για όλους.

 

Οι Αξίες μας

  • Αλήθεια Στρατηγική απόφαση, είναι να σε κοιτάμε στα μάτια λέγοντας σου την αλήθεια.
  • Ευελιξία – Προσαρμογή στις απαιτήσεις της κοινωνίας και εξέλιξη των υπηρεσιών μας
  • Ομαδικότητα – Πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες βάζω την ομάδα, έτσι πετυχαίνουμε τους στόχους μας, όλοι μαζί.

 

Ως υπεύθυνη εταιρία, η WINET HELLAS ανταποκρίνεται στης τεχνολογικές προκλήσεις με γνώμονα το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.  Εφαρμόζουμε ανελλιπώς προγράμματα αξιοποίησης της τεχνολογίας σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.

 

Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, έτσι ώστε το τελικό προϊόν που σας προτείνουμε να είναι ανταγωνιστικό στο οικονομικό – εμπορικό περιβάλλον, συμβάλλοντας με όλες μας τις δυνάμεις στην ανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή σας.